Öğrencilerimizin Fen ve Sosyal Bilimler alanında öne çıkan bilimsel gelişmeleri yerinde öğrenmelerine; bilimsel ve teknik araştırmalara ve çalışmalara ilgi duymalarına, geleceğin dünyasında aktif rol alabilecek yenilikçi ve dinamik bireyler olarak yetişmelerine, ilgi ve yeteneklerine göre akademik, bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla Biyoloji Öğretmenimiz Emre TÜRKÖZ rehberliğinde öğrencilerimiz, et ve süt ürünlerinin doğal ve sağlıklı üretim aşamalarını gözlemleme fırsatı buldular.
Etkinlik sırasında alanında uzman mühendis ve veterinerler, tesisin çalışma sistemi hakkında bilgi vermişlerdir.
Yerinde eğitim merkezli çalışmalarından dolayı Biyoloji Öğretmenimiz Emre TÜRKÖZ'e teşekkür ederiz.
Adres:
AKINCILAR MAH. KAYGUSUZBABA CAD. B2 BLOK NO 9 SELÇUKLU / KONYA
Telefon
(0332) 247 13 73